Huidproducten

JUCHHEIM-METHODE EFFEKTKOSMETIK.

WOW effect na enkele minuten.

De baanbrekende ontdekking van DR. MED. JURGEN JUCHHEIM is de grondslag voor een wereldwijde unieke nieuwe cosmetica. De effectcosmetica.

Gebaseerd op 3 zuilen:

Hoogwerkzame Peptide.

Plantaardige stamcellen, natuurlijke mineralen en aminozuren.

Plantaardige extracten uit de Ayurveda gezondheidsleer.

PurezzO Clinicals

Specialist in natuurlijke peelings, huidverzorging en huidverbetering. PurezzO Clinicals Natural Skincare, Cosmeceuticals, Professional Peelings.

PurezzO Clinicals is een natuurlijke productlijn speciaal ontwikkeld voor dermatologen, huidtherapeuten, klinieken en schoonheidsspecialisten. Deze unieke producten en professionele peelings bevatten hoge concentraties bijzondere werkstoffen en ingrediënten zoals o.a. glycolzuur, L-Retinol, L-Ascorbinezuur, D-Bèta Glucosamine, D-Bèta Glucan, phyto werkstoffen, mineralen, melkzuur, vitaminen, peptiden, huid verstevigende en hydraterende ingrediënten. De PurezzO Clinicals lijn bestaat uit met innovatieve natuurlijke peelings, cosmeceuticals en cosmetica producten met bijzonder effectieve, hoogwaardige natuurlijke cosmeceutical werkstoffen voor zichtbare resultaten. 

www.purezzo-clinicals.com

DEYNIQUE cosmetica

Er jaren jonger uitzien? Verbluffende resultaten! Lange termijn werking! Alle huidtypes en -problemen! Gespecialiseerd in anti-aging! Effectief totaalconcept!

Een gezonde huid geneest en beschermt zichzelf. Daarom richten de verzorgingsproducten en huidbehandelingen van Deynique zich op herstel en ondersteuning van de natuurlijke kracht van de huid. Uw huid ziet er weer jong, fris en stralend uit en voelt stevig, zacht en soepel aan. Deynique biedt een totaalpakket aan behandelingen bij de schoonheidsspecialiste en verzorgingsproducten voor thuis. Wij willen graag het verschil maken en de huidproblemen van u echt oplossen! Met de huid producten en schoonheidssalon behandelingen van Deynique huidverzorging komt u graag bij ons terug. Want met onze vakmanschap en onze ondersteuning:

- Ziet u er jaren jonger uit
- Kunnen wij de oorzaak van huidproblemen aanpakken
- Kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren
- Kunnen wij de beste resultaten behalen

www.deynique.nl